Frank Wilschut

Frank Wilschut kwam in 1978 aan het hoofd te staan van hun familiebedrijf van waaruit het recreatiepark te Harskamp werd geleid. In de 4 jaar daarna bracht hij het recreatiepark op een hoger kwalitatief niveau en zorgde voor een gezonde financiële basis van het bedrijf. Ter spreiding van risico’s en het creeren van extra investeringsruimte werden er door hem diverse nevenactiviteiten naast het recreatiebedrijf opgestart. Zo werd er actief handel gedreven in o.a. de verkoop van (sta)caravan en participeerde men in ondernemingen voor de bouw van mobiele vakantiewoningen.

In 1986 heeft hij zich deels losgemaakt van het familiebedrijf en richtte hij Heuvelrug Investment Group op (thans: Veluwse Vastgoed Combinatie). Vanuit deze onderneming deed hij verschillende vastgoedbeleggingen en participeerde in diverse vastgoed projecten in zowel de leisure branche als in het commerciële vastgoed.

In 1999 kocht hij samen met een zakenpartner de aandelen van het bedrijf Hazeleger Properties (thans: de Horst Properties). Na aankoop wist hij als directeur van dit bedrijf de organisatie aanzienlijk te laten groeien door diverse succesvolle recreatieprojecten aan te kopen. In 2007 besloot hij zijn aandelen te verkopen en een nieuwe uitdaging aan te gaan, Qstate Investment Group.

Frank is nauw betrokken bij Qurios Holiday Retreats en samen met Jeroen werkt hij aan de uitbreiding van het Qurios-merk met hotels en parken in Nederland en onder andere de Portugese Algarve.

Jeroen Postma

In 1998 begon Jeroen Postma (1974) als General Manager van een recreatiepark in het Noord-Hollandse Egmond aan Zee waar hij 2 jaar verantwoordelijk was voor de gehele operationele gang van zaken van dit recreatiebedrijf en het nabij gelegen appartementenhotel.

In 2001 begon hij als General Manager van een recreatiepark in het Gelderse Epe. Ter overbrugging naar een nieuwe functie was Jeroen ontwikkelingsmanager bij een bouw- en managementbureau op het gebied van leisure.

Als Manager of Operations was Jeroen drie jaar verantwoordelijk voor de exploitatieresultaten en operationele gang van zaken van Euroase Parcs Holland, waar 18 recreatiebedrijven zijn ondergebracht.

In 2004 werd Jeroen zelfstandig ondernemer en begon als onafhankelijk ontwikkelaar, adviseur en exploitant van projecten op het gebied van zorg, leisure en gecombineerde functies. Hij gaf leiding aan revitalisaties, ontwikkelingen, de bouw en opening van diverse recreatieparken, in opdracht van vooraanstaande organisaties als Roompot Vakanties, Hogenboom Vakantieparken, Euroase Parcs.

Daarna heeft Jeroen Qurios Holiday Retreats opgezet: nieuwe vakantieparken, verspreid over heel Nederland. Qurios is een sterk merk geworden en valt op door de prijswinnende architectuur, eenvoud en duurzaamheid.

Naast de verdere ontwikkeling van Qurios richt Jeroen zich ook op de ontwikkeling van andere leisure-projecten zoals hotels en wijnvilla’s in de Algarve.