Te koop – ter overname gezocht

Heeft u een mooi project? Neem contact met ons op!

Ter versterking van onze portefeuille zoeken wij bestaande campings, bungalowparken, appartementencomplexen, hotels en/of projecten ter ontwikkeling in (recreatief) vastgoed in Nederland, België, Frankrijk Oostenrijk en Duitsland. Overweegt u om uw recreatiebedrijf te verkopen? Wij treden graag met u in overleg.

Overnamebeheer en exploitatie.

Wel zo gemakkelijk.

Mogelijk behoudt u liever het onroerend goed in eigendom als belegging maar wenst u de operationele bedrijfsvoering uit te besteden aan derden: vakantieparkbeheer, volledige exploitatie of verhuur. Door onze jarenlange ervaring is Qstate uw ideale partner. Wij verzorgen voor eigen rekening en risico de gehele exploitatie.

Samenwerkingen

Wij zijn op zoek naar goede samenwerkingen. Samen met u willen we degelijke plannen maken die resulteren in prachtige projecten op gebied van exploitatie, beheer en ontwikkeling.

We gaan graag de samenwerking aan om recreatieparken en vastgoed te ontwikkelen en exploiteren.

In onze samenwerking vinden we het belangrijk om rekening te houden met maatschappelijke eisen ten aanzien van duurzaamheid en milieu in harmonie met de omgeving.

Wanneer u eigenaar bent van een recreatiepark, project, locatie of wanneer u van onze diensten gebruik wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.