De structuur binnen de organisatie van Qstate is overzichtelijk waardoor we snel en effectief werken. Voor optimale dienstverlening kiezen we ervoor om diverse partnerships met professionele marktpartijen aan te gaan. Onze partners hebben bewezen dat ze kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan.

Ons netwerk bestaat onder andere uit touroperators, verhuurorganisaties, bouwbedrijven, beleggers, participanten, brancheorganisaties en lokale autoriteiten. De krachten van Qstate wordt daarmee gecombineerd met de kwaliteiten van onze partners.

Dit zorgt voor aanvullende, niet concurrerende competenties tussen de projectpartners en Qstate. Het draagt zo bij aan een optimaal product. Door deze filosofie zijn we in staat om met onze partners projecten aan te gaan.

Het team van Qstate heeft uitgebreide ervaring met alle verschillende aspecten van de recreatiesector. De aandeelhouders hebben met hun uitstekende netwerk en uitgebreide kennis een stevige basis gecreëerd om de doelstellingen van Qstate te bereiken.

Integrale aanpak

Onze projecten en diensten zijn zoveel mogelijk gebaseerd op een integrale aanpak. Dit leidt tot meer kwaliteit op alle fronten. We leveren een totaalpakket: van investering, advisering, ontwikkeling, verhuur, projectmanagement tot realisatie, beheer en exploitatie.

Qstate investeert uiteraard in eigen projecten. Daarnaast gaan we ook partnerschappen aan én verzorgen de exploitatie en het management van leisureprojecten van derden. Deze praktische combinatie van projectontwikkeling én beheer & exploitatie is een niet veelvoorkomende combinatie. Weinig andere organisaties bieden deze combinatie ook aan

We richten ons onder andere op:

  • Campings
  • Dagrecreatieve locaties
  • Jachthavens
  • Bungalowparken
  • Appartementencomplexen
  • Hotels

Publiek-private-samenwerking
Ook PPS-constructies met bijvoorbeeld gemeenten of provinciale overheden behoren bij Qstate tot de mogelijkheden.

Markten
Momenteel richten de activiteiten van Qstate Investment Group zich op de Nederlandse, Belgische, Oostenrijkse en Franse markt.