Egmond aan Zee (Duinpark Koningshof)

Op dit vakantiepark in Egmond aan Zee geniet je van het strand en de duinen. In deze rustige omgeving beleef je de natuur op zijn best.

Een groot deel van de safari-tenten staan rond een grote speelweide met uitdagende en natuurlijke speelmaterialen. Heb je kleinere kinderen, dan zijn deze plekken ideaal. Vanaf de veranda hou je ze prima in het oog. Langs het hek van het park lopen geregeld de Schotse Hooglanders voorbij, die je veilig van dichtbij kunt bekijken. Op het glamping park zijn fietsen en bakfietsen te huur.

Dit vakantiepark te Egmond aan Zee beschikt over 16 lodgetenten, voorzien van alles wat je nodig hebt voor een relaxed verblijf. Zoveel luxe zag je nog niet eerder in een tent! Er is een zeer goed uitgeruste keuken, een gezellig ingerichte woonkamer met comfortabele zithoek en een verrassend luxe badkamer. Voor de kleintjes is er een geheime speelplek en voor de romantici een speelse bedstede. De styling is in natuurlijke kleuren en materialen. Zo kampeer je altijd in een warme sfeer.

Park Info

  • ca 9.000 m2
  • 16 Lodgetenten
  • 96 Bedden
Most Recent Projects